SPEAKING EXAM PASS ONLINE PROGRAM

Megmutatom, mi az a módszer, aminek segítségével kevesebb, mint 2 hónap alatt fel fogsz tudni készülni az angol szóbeli nyelvvizsgára.

Hogyan fogsz tudni te is sikeres angol középfokú SZÓBELI nyelvvizsgát tenni? Nézd meg a videót és kiderül.

Már évek óta tanulsz angolul, mégsem mertél eddig nekimenni a nyelvvizsgának?
Rettegsz a kudarctól, ami a nyelvvizsgán érhet és inkább hagyod az egészet, holott már rengeteget készültél?
Te is attól félsz, hogy kinevetnek a vizsgán, mert nem jutnak eszedbe a szavak?
Ráadásul a legnagyobb félelmed az, hogy mások előtt angolul kell megszólalnod?

Juba-Nagy Ágnes vagyok, angol nyelvtanár és az English Expander tulajdonosa.

Megmutatom, hogyan fogj végre bele a szóbeli nyelvvizsgára vagy érettségire való felkészülésbe. Azt is megmutatom, hogyan fejleszd a vizsgafeladatok megoldását és ezzel egyidejűleg a beszédkészségedet.

Miért is olyan nagy baj, ha nem szerzed meg a nyelvvizsgát?

Lehet, hogy nem szerzel elég pontot ahhoz, hogy felvegyenek a kiválasztott egyetemre, mert félsz elmenni nyelvvizsgázni.
Vagy az is előfordulhat, hogy nem veheted át a diplomádat, amiért ugyan vérrel-verejtékkel megdolgoztál, de ha nincs nyelvvizsgád, nem veheted kézbe sosem.
Talán nem kapod meg álmaid munkáját azért, mert nem szerezted meg a nyelvvizsgát, pedig ez alapfeltétel lenne hozzá.
És ilyenkor elszégyelled magad, legfőképpen saját magad előtt, mert annyi időt fektettél már a nyelvtanulásba. És akkor ott vannak még a szüleid is, akik annyira bíznak abban, hogy a nyelvtudásoddal végre előnyt szerezhetsz. De ők is csalódni fognak egy picit. Elfecséreltél egy csomó időt és pénzt is.

Legyél végre újra büszke magadra, hogy eléred az eddig elérhetetlennek hitt célt. Mutasd meg mindenkinek, hogy képes vagy megszerezni az angol szóbeli nyelvvizsgát.

shadow-ornament

Hagy mutassam be neked a Speaking Exam Pass programot,
amely egy olyan vadonatúj online angol kurzus,
ami lépésről lépésre tanít meg a leggyakoribb
angol szóbeli nyelvvizsga és érettségi feladatok megoldására
és a magabiztos nyelvhasználatra.

A Speaking Exam Pass online program merőben más, mint ahogy eddig készültél a szóbeli nyelvvizsgára.
Az angol óráidon eddig maximum elmondták Neked, milyen feladattípusok várhatóak egy-két nyelvvizsgán.
Lehet, hogy meg is oldottatok egy-két feladatot.
Lehet, hogy mutattak neked néhány technikát.
De sajnos az otthoni felkészülésnél nem volt ott veled senki, aki elmondta volna  lépésről lépésre, mit kellene csinálnod, hogyan fejezd ki magad az adott szituációban, és milyen kifejezéseket használj a különféle feladatokban.

A Speaking Exam Pass online program arra hivatott, hogy lépésről-lépésre megtanítson Téged arra, hogyan vedd sikeresen az angol középfokú szóbeli nyelvvizsgán és a középszintű szóbeli érettségin előforduló akadályokat, miközben magabiztosabb angol beszélővé fejleszt.

Nem fogod úgy érezni, hogy felesleges hülyeségekkel tömik a fejed.
Csak gyakorlatias jó tanácsokat, módszereket és gyakorlatokat fogsz kapni, amiknek megoldása során végig vezetni foglak, szinte azt fogod érezni, hogy ott vagyok melletted és fogom a kezed.

A Speaking Exam Pass olyan, mint egy jó edzésterv.
Hetente négy alkalommal találkozunk, napi mindössze 20 percre.
Így nem fogod azt érezni, hogy kifacsarják az agyad, mert a tanár csak mondja és mondja a magáét órákon át.
Mégis megfelelő mennyiségű munkát fogsz elvégezni, mert a napi 20 percben még gyakorlatra is jut idő, nem csak elméletre.
A titok a rendszerességben és a megfelelő mennyiségű gyakorlásban rejlik.
A Speaking Exam Pass mindezt megadja Neked.

Csupán hat hét alatt végezhetsz a tananyaggal, és ennyi idő alatt készen fogsz állni az angol szóbeli vizsgádra.

Mindezt egyedülálló módon végig ANGOL nyelven, hogy hozzászokj az angol beszédhez és hogy kialakuljon az a készséged, hogy elkezdesz angolul gondolkodni.
Mert úgy nem fog menni, ha valaki mindig lefordítja Neked az angol mondatokat magyarra.
Figyeld a nyelvet, hallgasd minél többször, tedd ki magad minél több angolnak – ebben tökéletes partner a Speaking Exam Pass program.

shadow-ornament

Kinek NEM ajánlom a programot?
 • Azoknak, akik csak várják a sült galambot és azt gondolják, befektetett munka nélkül is sikerülhet felkészülni a vizsgára.

 • Azoknak sem ajánlom, akik úgy vélik, angoltanulási kudarcukért más a hibás és ők nem tehetnek semmit a sikeres felkészülés érdekében.

 • Ellenben ha kellően motivált vagy és úgy érzed, végre pontot akarsz tenni az egész nyelvvizsga ügy végére, akkor teljes szívből ajánlom neked ezt a kurzust, mert biztos vagyok benne, hogy a kellő belefektetett munkával és az én segítségemmel eléred a végső célodat, legyőzöd majd a legnagyobb félelmed és sikeres szóbeli nyelvvizsgát fogsz tenni.

shadow-ornament

Mit tartalmaz a SPEAKING EXAM PASS online program?

6 modult tartalmazó online program, amely lépésről lépésre végigvezet Téged ANGOLUL a legnépszerűbb nyelvvizsgákon (Origo, BME, Euroexam, ECL) és a középszintű  érettségin előforduló szóbeli feladatokon és azok megoldásain.

Letölthető hanganyagok, amiket bárhova magaddal vihetsz.

Modulonként legalább 4 videó, amik feldolgozását feladatlapok segítik.

Bármikor elérheted akár telefonról, számítógépről, laptopról vagy tabletről, és örök hozzáférést kapsz tőlem. Így kötetlenül és korlátlanul használhatod a programot bármikor. Nem vagy időhöz kötve!

Lépésről-lépésre megkapsz mindent: mikor, mit, hogyan mondj, kész kifejezéseket és azok begyakorlását.

Tagja leszel a Facebook zárt csoportunknak is, ahol a  diákok segítik és támogatják egymás nyelvtanulását, és itt biztosan találsz majd magadnak beszélgető partnereket is.

shadow-ornament

Mit kapsz a modulokban?


Megmutatom Neked, hogyan is néz ki majd ez az online program és részletesen mit tartalmaznak a modulok.

Module #1 Bemutatkozás

Ebben a részben megmutatom Neked, hogyan beszélj magadról és mit mondj el magadról egy szóbeli vizsgán. Elárulom azt is, mi az, amiről még csak említést se tegyél, mik a kerülendő témák. Majd együtt, lépésről-lépésre megalkotjuk a saját bemutatkozásodat.

Bónuszként pedig kapsz egy úgynevezett Functions videót, amiben különféle szituációkban használható, kész mondatokat kapsz magyarázatokkal. Ezekben a videókban olyan hasznos kifejezéseket tanulunk meg, amik a vizsgaszituáción kívül is gördülékennyé és magabiztossá teszik az angol kommunikációdat.

Module #2 Képleírás

Ebben a modulban beavatlak a képleíró feladat minden titkába. Megmutatom, mit rontanak el a vizsgázók és miért bukik el a 80%-uk ezen a feladatrészen. Abba is beavatlak, mik azok a hibák, amiket soha ne kövess el ebben a feladatban. Adok Neked még teljesen kész mondatokat, amiket azonnal előhúzhatsz a képleíró feladat megoldása közben anélkül, hogy fordítgatnod kellene magadban a mondanivalódat magyarról angolra. Itt is segítek abban, hogy lépésről-lépésre felépítsük a saját Képleíró stratégiádat.

Bónuszként pedig kapsz egy Functions videót, amiben különféle szituációkban használható, kész mondatokat kapsz meg magyarázatokkal.

Module #3 Képes történet

Ebben a modulban megkapsz mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy képek alapján el tudj mesélni egy egész történetet. Elárulom Neked, hogyan mesélj el érdekesen, változatos szóhasználattal bármilyen sztorit. Ráadásul megtanuljuk a kötőszavak használatát és be is gyakoroljuk őket. Lépésről-lépésre nézzük végig, hogyan készülj fel és hogyan építsd fel a képes történetedet.

Bónuszként itt is kapsz Functions videót, ráadásul kettőt is, amik segítségével további szituációkban tudsz komplett kifejezéseket használni.

Module #4 Szituációk

A negyedik modulban megtanulod, hogyan viselkedj természetesen a szituációs vizsgafeladat közben, és milyen trükköket vess be annak érdekében, hogy a tied legyen az irányítás. Megmutatom Neked, hogyan használj udvarias és a szerepedhez illő kérdéseket, és ezeket be is gyakoroljuk. Begyakorolunk még számtalan szituációs helyzetet és megtanítom, hogyan adj gyors válaszokat a vizsgafeladatban, így egyből be tudod gyakorolni, amit megtanultál. Igazi vizsgaszituációkon gyakorolunk, és megmutatom neked a trükköket és a helyes megoldásokat is.

Ebben a modulban kapsz még további bónusz Functions videót, amelynek segítségével folyékonyabban fogod tudni használni az angol nyelvet.

Module #5 Témakörök

Az ötödik modulban megtanulod azt, hogyan beszélj önállóan egy vizsgatémakörről. Lépésről-lépésre felépítek neked egy témakidolgozást, megmutatom, mik azok az alapvető hozzávalók, amely segítségével hosszabb szövegeket, “tételeket” is meg fogsz tudni tanulni.

Megkapod még az általam kidolgozott leggyakoribb vizsgatémaköröket pdf-ben és letölthető hanganyagban is, hogy bárhol és bármikor tudd gyakorolni azokat, ne legyél se helyhez, se időhöz kötve, így akár vezetés, sportolás, vagy főzés közben is tudod használni. Szabadidődben, könnyedén tanulhatsz.

Természetesen ehhez a modulhoz is jár egy újabb bónusz Functions videó, a gördülékenyebb kommunikációért.

Module #6 Problémamegoldás, megbeszélés

A hatodik modul rendkívül hasznos lesz számodra, ha a kiválasztott nyelvvizsgádban van úgynevezett Discussion feladat, azaz amikor együtt kell megtervezned egy eseményt a vizsgázótársaddal. Megtanítalak arra, hogyan add elő az ötletedet angolul és arra is, hogyan reagálj udvariasan és sikeresen a társad javaslatára. Több tucat kifejezést kapsz itt is, valamint letölthető hanganyagokat. Ebben a modulban olyan kifejezéseket, kész mondatokat hoztam Neked, amellyel érvelhetsz, kifejezheted a véleményed, és komolyabb témákról beszélgethetsz angolul.

Ezen kívül kapsz még két Functions videót, amiket ha begyakorolsz, nem ér meglepetés a szóbeli nyelvvizsgán vagy érettségi vizsgán. Ezekről is készítettünk neked hanganyagokat, hogy akár vezetés, főzés vagy sportolás közben is tudd használni.

shadow-ornament

PLUSZ ezeket a bónuszokat is megkapod!

  • FACEBOOK ZÁRT CSOPORT - Csak hallgatóknak örök tagság

   (Bármelyik csomagot is választod)

   Tagja leszel a Facebook Zárt csoportunknak is, ahol biztosan találsz majd magadnak beszélgető partnereket. A csoportban találkozhatsz velem is, és készséggel segítek Neked, ha elakadnál. Ez nem csak egy szimpla csoport; folyamatos motivációt és megerősítést kapsz tőlem és a csoporttagoktól is, ami elengedhetetlen feltétele a nyelvtanulásnak.

  • HOGYAN TANULJ OTTHONRÓL ÉS NE BUKJ BELE

   (Bármelyik csomagot is választod)

   Kapni fogsz egy extra videót, amiben elmagyarázom, mik az otthoni online tanulás előnyei és buktatói, és hogyan kerüld el azokat.
   Beavatlak abba is, hogyan legyél sikeres otthoni nyelvtanuló, mik azok a trükkök és technikák, amiket már mától bevethetsz és szuper motiválóak.
   Ráadásul mindezt angolul, hogy egyszer se zökkenj ki e csodaszép nyelv világából.

  • PROGRESS CHECKLIST

   (Bármelyik csomagot is választod)

   A kinyomtatható Progress Checklist segítségével kényelmesen, 6 hét alatt fogsz tudni felkészülni az angol szóbeli nyelvvizsgádra.
   Ez a haladásodat ellenőrző checklista ajánlásokat ad neked hétről-hétre, hogyan tanulj, mi legyen a következő videó és mikor jöjjön az ellenőrző feladatlap.
   Akkor is hasznodra lesz, ha kevesebb, mint 6 hét alatt akarsz végigmenni a programon, mert a sorrendiséget így is látni fogod.

  • 2 x 20 PERC SKYPE SZÓBELI NYELVVIZSGA VAGY ÉRETTSÉGI VIZSGA SZIMULÁCIÓ PROFI ANGOLTANÁRAINKKAL

   Komplett online vizsga szimulációt kapsz részletes kiértékeléssel abban a 2 választott időpontban, amikor Te szeretnéd, abból a nyelvvizsgából, amit Te választasz.
   Akár szóbeli középszintű érettségi vizsga szimulációra is jelentkezhetsz.
   Lehet ez a kurzus elején és a végén, hogy lásd, mennyit fejlődtél.

  • KÉRDEZZ-FELELEK CSOPORTOS ONLINE TALÁLKOZÓ SZEMÉLYESEN VELEM

   (Ha a VIP csomagot választod)

   Az online találkozó keretein belül webináriummal, azaz online előadással is készülök, még jobban segítve a felkészülésedet.
   Ezeken az előadásokon felteheted nekem az angol tanulással és a szóbeli vizsgafelkészüléssel kapcsolatos kérdéseidet, és élőben válaszolok rájuk.

  • E-MAIL TÁMOGATÁS

   (Ha a VIP csomagot választod)

   Az online kurzus 6 hete alatt valamint plusz 6 hétig, tehát összesen 12 hétig lehetőséged nyílik arra, hogy e-mailen támogatást kapj.
   Hetente 5 privát kérdésedre kaphatsz választ e-mailen, ha ezt a csomagot választod.
   Nem kell mások előtt megosztanod a kérdéseidet, ha nem szeretnéd.
   Senki nem látja, miket hibázol.
   Titokban is tartom, amivel e-mailen keresel meg, és 1-2 napon belül megküldöm neked a választ.

  • HETENTE 1 ÓRA ONLINE KONZULTÁCIÓ 8 HÉTEN ÁT

   (Ha a PRÉMIUM csomagot választod)

   Ebben a csomagban a tananyagon és az összes bónuszon felül még heti egy alkalommal 60 perc
   személyes vagy online konzultációt kapsz, 8 héten át, hogy biztosan elérd a célodat adott időn belül. Tehát heti 1 alkalommal, 1 órán át magántanárként foglalkozom veled.
   Olyan, mintha lenne egy magántanárod, aki ott állna melletted és segítene végigmenni az úton a kitűzött határidőre. A Prémium csomagban foglalt heti 1 x 60 perc alatt megvitathatjuk a kérdéseidet és a megtanult témaköröket, gyakorolhatjuk a vizsgán előforduló szituációkat, és mindezt természetesen végig angolul, hogy egyre magabiztosabb lehess.
   Nekem fogsz beszámolni az elvégzett munkádról és velem fogod kidolgozni a vizsgatémaköröket.
   Szó szerint ott fogok állni mögötted a vizsga felé vezető utadon.

  shadow-ornament

  Mikor való Neked a Speaking Exam Pass online angol szóbeli nyelvvizsgára felkészítő program?

  • Akkor való neked a Speaking Exam Pass szóbeli nyelvvizsgára felkészítő program, ha gyorsan szeretnéd fejleszteni az angol szóbeli nyelvvizsgákhoz szorosan kapcsolódó készségeidet és szeretnéd végre sikeresen megoldani a szóbeli feladatokat.
  • Ha szeretnél tisztában lenni a különféle szóbeli nyelvvizsgák feladattípusaival.
  • Ha szeretnéd, ha valaki elmagyarázná, hogyan állj hozzá ezekhez a feladatokhoz.
  • Ha szeretnéd, ha valaki fogná a kezed és lépésről lépésre megtanítana a legjobb kifejezésekre.
  • Ha angolul szeretnéd mindezt megtanulni, azért hogy körbebástyázhasd magad az angol nyelvvel.
  • Ha kötött időbeosztással rendelkezel, és nem tudsz órákat utazni nyelvtanfolyamra vagy magántanárhoz, és ha szereted a kötetlen tanfolyamokat, és szeretsz online tanulni.
  • Ha a rendszeres tanulás híve vagy, ráadásul egy komplett és bevált rendszer segítségével szeretnél felkészülni a rettegett szóbeli nyelvvizsgádra vagy az érettségi vizsgádra anélkül, hogy Neked kellene kutakodnod és összeszedned a vizsgához szükséges tananyagot.
  • Ha szeretnél magabiztos lenni, amikor angolul kell megszólalni és szeretnél brillírozni mások előtt.
  • Ha szeretnél jobb, könnyebb és egyszerűbb lehetőségeket az életben, mert egy nyelvvizsgával biztosan jobb lehetőségekhez jutsz majd.
  shadow-ornament

   Miért Juba-Nagy Ágnest és
   a Speaking Exam Pass-t válaszd?

   Olvasd el a rólam írt véleményeket. Nem kényszerítettem őket, maguktól írták le a véleményüket.

   Prémium csomag vásárlóként ismertem meg Ágit. Már az első pillanattól fogva nagyon barátságos és segítőkész volt. Az általa kidolgozott hanganyagok és feladatlapok segítségével 8 hét alatt felkészültem a középfokú angol szóbeli nyelvvizsgára.
   Hozzáértése megkérdőjelezhetetlen. Tökéletesen összeállított menetrendet ad a vizsgázni kívánók kezébe, melyhez a heti virtuális órák még extra segítséget is nyújtanak.
   Ezen találkozások megszervezését is maximális rugalmassággal kezelte. Segítséget nyújtott abban is, hogy mely vizsgát érdemes választanom.  Így olyan vizsgát választottunk, amelynek feladatai a legjobban illeszkedtek a személyiségemhez.
   Minden feladatra gondosan felkészített, így semmilyen meglepetés nem ért a vizsgán. Bátorított minden órán, őszinteségével, rendkívül nyitott személyiségével és iránymutatásai mellett tényleg "csak" meg kellett tanulni és gyakorolni a témaköröket. Erre nekem napi 20 perc aktív tanulás elegendőnek bizonyult, emellett a hanganyagokat rendszeresen hallgattam a háttérben.
   Minden óra egy élmény volt vele, bármely témáról is esett szó. Tanácsai annyira jól működtek, hogy izgalom nélkül sikeresen vettem az akadályokat.
   Hálásan köszönöm a segítségét.
   Csak ajánlani tudom az English Expander prémium csomagot, mert Ági nagyon fontos személyre szabott tanácsokkal lát el, melyeket ha betartasz, biztos sikert aratsz a szóbeli nyelvvizsgán. 

   Gadó Zita

   "I have never thought I can prepare for the speaking exam without a teacher. I saw Ágnes's advertisement and I thought I'd try it. Her videos and advice gave me more self-confidence. I was afraid to speak to people in English. I have avoided every conversation.
   I started learning and using her course in February. I went to abroad and overcame my fears and just talked. I came home and in April I decided I was going to the speaking exam in May. First I used her topics and I completed it with my own thoughts. I didn't have an opportunity to talk to anybody in English, I just followed Ágnes's advice and I went to my first speaking exam. I got 42 points (from 50).
   Today I got my result that I passed my speaking exam, so I will finally get my university diploma in 2 months.
   And the best, I got a bigger thing from Ágnes which is the most important if you learn foreign languages. I got back the love of learning English which I had lost under the huge pressure (money, deadline, stress, not enough time).
   I will always be grateful to you, Ágnes! Thank you so much!
   I would heartily recommend this course."

   Szakál-Asztalos Kinga

   "Nagyon nagy köszönettel tartozok Neked!
   Német nemzetiségi gimnáziumba járok, így a fő nyelv nekem mindig a német volt, már felsőfokú nyelvvizsgát is sikerült szereznem belőle. A felvételi előtt viszont kiderült, hogy nem fogják beszámítani ezt a vizsgámat, mert a kötelező emelt szintű német érettségi sajnos kiüti, így úgy döntöttem, megpróbálom az angolt, hisz semmit nem veszítek. Nem sok időm maradt a felkészülésre, és sajnos csak 3 éve kezdtem angolul tanulni az iskolában teljesen kezdőként. Gyakorlatilag 4 hónap nagyon intenzív felkészüléssel sikerült áprilisban elsőre megszereznem a középfokú angol nyelvvizsgát! Az otthoni felkészülésemben nagyon nagy szerepet játszott az English Expander tanfolyama, amit januárban nyertem egy játék során! Azóta már Londonba is elutaztam, ahol élesben is gyakorolhattam egy kicsit. Szóval szeretném megköszönni a lehetőséget."

   Kocsis Niki

   "Nagyon élvezetesek voltak az óráink, mert az aktuális tanagyagot mindig életszerű szituációkban, nyelvtanilag közérthető magyarázattal és gyakran szórakoztató példamondatokkal tálalta. A szakirodalmunk (a mások által használtakkal összehasonlítva) mindig nagyon jó választás volt. Az érettségire és a nyelvvizsgára való felkészülésben nagy segítség volt a tételek közös, személyre szabott kidolgozása, ami így kicsit sem volt tankönyvszagú. A szókincsfejlesztő játékok máig emlékezetesek.
   A korábbi angoltanáraim sajnos elijesztettek attól, hogy bátran meg merjek szólalni, de ez nálad megváltozott és így a gimnáziumban előrehozottan 5-ösre érettségiztem, és sikerült (első próbálkozásra) megszereznem a nyelvvizsgát is!"

   Futács Adrienn

   "Azért ragaszkodom Juba-Nagy Ágneshez, mert nem sablonból tanít. Felméri, hogy ki milyen szinten van és mire kell ráerősíteni. Így személyre szabottan tud segíteni abban, hogy fejlődjön az angol tudásom. Az ő segítségével első nekifutásra sikerült a középfokú nyelvvizsgám, így teljes bizalommal ajánlom mindenkinek, aki valódi fejlődést szeretne elérni!"

   Dömsödi Orsolya

   Csomagok és a megrendelés menete

   1. Válaszd ki, hogy melyik csomagot szeretnéd és nyomd meg a JELENTKEZEM gombot.
   2. Töltsd ki a megrendelő űrlapot.
   3. Nyomd le a “MEGRENDELEM” gombot.
   4. Ezután azonnal fogsz kapni egy emailt, amiben az összes fizetési lehetőségről tájékoztatlak.
   5. Amint kifizetted a tananyagot, kollégáink 1-2 munkanapon belül aktiválják a hozzáférésedet és AZONNAL meg tudod kezdeni a felkészülést.
   6. Fizetni többféle módon tudsz: bankkártyával, PayPallal és banki átutalással. Mindegyik esetben az összeg beérkezésétől számított 1 – 2 munkanapon belül küldjük neked a hozzáféréseket a tananyaghoz a megrendeléskor megadott e-mail címedre.
   7. A hozzáférésed a tananyagokhoz kötetlen ideig szól, nem korlátozzuk.

   100% GARANCIA
   MENJ BIZTOSRA

    

   A programra 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok, így ha 30 napon belül írsz nekem egy e-mailt az info@englishexpander.net-re, akkor a teljes összeget visszautalom neked 8 munkanapon belül.
   Felvállalom én a kockázatot, hisz biztos vagyok abban, hogy ez a program neked való és eredményeket tudsz vele elérni.
   Ha nem, akkor neked ez nem került semmibe!

   Prémium csomag
   Ft54.900
    Jelentkezem!

    RÉSZLETFIZETÉS: 2 x 27.450 Ft

    6 modulos Speaking Exam Pass online program + letölthető hanganyagok és feladatlapok mind angol nyelven

    Zárt Facebook csoport örökös tagság

    Hogyan tanulj otthonról és ne bukj bele extra videós előadás angol nyelven

    Progress checklist, a rendszerezett haladást és felkészülést segítő tervezet

    2×20 perc Skype szóbeli nyelvvizsga szimuláció profi angoltanárainkkal

    Csoportos online találkozó

    E-mail támogatás 12 hétig

    Heti 1 x 60 perc online konzultáció 8 héten át angolul velem.

    Részletfizetésre: 2 x 27.450 Ft

    Alap Csomag
    Ft14.900
     Jelentkezem!

     RÉSZLETFIZETÉS: 2 x 8.000 Ft

     6 modulos Speaking Exam Pass online program + letölthető hanganyagok és feladatlapok mind angol nyelven

     Zárt Facebook csoport örökös tagság

     Hogyan tanulj otthonról és ne bukj bele extra videós előadás angol nyelven

     Progress checklist, a rendszerezett haladást és felkészülést segítő tervezet

      

     Részletfizetésre: 2 x 8.000 Ft